Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с тоците на 146

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с тоците на 146

Колеги Алфа маняци, вчера като си катра аз с 100 и както светеха фаровете, таблото, часовника, парно и т.н. ИЗВЕДНЪЖ ВСИЧКО УГАСНА , незнам е какво беше, пробвах да запаля, но не иска да приема кода (въобще не светва ключето на таблото).Извадих аз пробната лампа, и започнах да гледам, да се мая и да разбутвам един по едни кабелите защото не може всичко ей така да спере и като бутнах едно реле с три червени кабела и тръгна, релето се намира в лявата част на двителя от горе, има три червени кабеле ( май има постоянен плюс).Та някой да има такова реле или да му се е случвало подобно нещо

КОлега, коригирам заглавието за да е по-ясно формулирано!
    Alfa 145 1.6 BOXER

сигурен ли си, че са ти стегнати клемите на акумулатора и не е там проблема?
    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
    Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky
      сигурен ли си, че са ти стегнати клемите на акумулатора и не е там проблема?
      Точно такъв проблем имах и аз,но след почистване,смазване и стягане на клемите всичко си е ОК

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

Re: ТОК

Първоначално публикувано от kanzlera
        Колеги Алфа маняци, вчера като си катра аз с 100 и както светеха фаровете, таблото, часовника, парно и т.н. ИЗВЕДНЪЖ ВСИЧКО УГАСНА , незнам е какво беше, пробвах да запаля, но не иска да приема кода (въобще не светва ключето на таблото).Извадих аз пробната лампа, и започнах да гледам, да се мая и да разбутвам един по едни кабелите защото не може всичко ей така да спере и като бутнах едно реле с три червени кабела и тръгна, релето се намира в лявата част на двителя от горе, има три червени кабеле ( май има постоянен плюс).Та някой да има такова реле или да му се е случвало подобно нещо
        На мен па ми се струва че ич не е реле. Снимка моеш ли да пуснеш? Съмнява ме че тва дет си го разбутал е джаджата която разклонява тока от акумулатора (не знам как и се вика )
        166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
        ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Ако от клеймата на акумулатора нямам да имам никакъв ток, апри мен ми светеше таблото знае значи е след акумулатора.,Ще видя да го снима
          Alfa 145 1.6 BOXER

Comment

Re: ТОК

Първоначално публикувано от tonov
            Първоначално публикувано от kanzlera
            На мен па ми се струва че ич не е реле. Снимка моеш ли да пуснеш? Съмнява ме че тва дет си го разбутал е джаджата която разклонява тока от акумулатора (не знам как и се вика )
            тази кутиика разклонява "+", може да е нагоряла вътре, отвоти и я почисти. ако е това за което се сетихме де
            НАЙ-БЪРЗИЯТ ПЪТ ДО ВКЪЩИ ->146-BOXER 1.6

Comment

Working...
            X